Onze Groepsreizen

Ieder jaar presenteren wij groepsreizen begeleid door iemand van het kantoor. Onze reizen staan voor hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en zijn Nederlandstalig begeleid. Van bij je thuis tot op de bestemming en terug. Snel reserveren kan vanaf vandaag en is absoluut noodzakelijk want de plaatsen zijn zeer beperkt!

Wil je zelf een groepsreis organiseren voor je vereniging of vrienden? Al jaren organiseren wij voor bedrijven, scholen, verenigingen en vrienden groepsreizen op maat. Van 2 dagen tot 2 weken, en van eenvoudig tot extreme luxe. Alles kan! Vraag zeker ons advies! Zo ben je niet enkel zeker van een vlekkeloos verloop van je vakantie, maar bovendien geniet je van onze speciale groepstarieven.

Overzicht van onze groepsreizen

Nederlandstalige cruise Middelandse zee

Nederlandstalige cruise van 4 tot 11 juni 2023

Vluchten Brussel-Athene-Brussel 🚢 Transfer naar het schip
🚢 7 Nachten Cruise aan boord van de MSC Musica in
gekozen huttype 🚢 8 dagen volpension aan boord 🚢 Allinclusive
Easy Drankenpakket (een zeer uitgebreid aanbod
van alcoholische en niet-alcoholische dranken) 🚢
Havengelden, taksen & Fooien aan boord 🚢
Nederlandstalige begeleiding Copco Travel (vanaf 14
deelnemers) 🚢 paspoort ( bordeaux boekje) verplicht
Niet Inbegrepen:
Excursies 🚢 Persoonlijke uitgaven

Groepsreis Suriname

Copco Travel, Travel expert in bijzondere reizen, organiseert van 7 tot 17 september 2023 een leerrijke Nederlandstalig begeleide groepsreis naar Suriname “het groenste land van de wereld”
Welkom Switi Sranan” Mijn Heerlijk Suriname) 94% van het land is bedekt met bos. Het maakt deel uit van het grotere amazone gebied. Reis met Copco Travel naar deze groene long samen met onze geprefereerde luchtvaartpartner Surinaamse Luchtvaart Maatschappij en onze lokale ecologische partners.

Nederlandstalige safari: Het Andere Kenia

Van 13 mei  tot 25 mei 2023

Woni Safaris, expert in reizen naar Oost en Zuidelijk Afrika, organiseert van 13 tot 25 mei 2023 een leerrijke Nederlandstalig begeleide groepsreis naar de bakermat van safari’s
Treedt in het spoor van Karen Blixen en ervaar de grootsheid van de natuur. Gedurende 2 weken worden wereldbekende locaties zoals Samburu Masai Mara, Lake
Naivasha en Aberdare Mountains doorkruist. Bezoeken aan lokale projecten staan eveneens op het programma.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in één van onze reiskantoren.

Ekeren en Schilde:

03/542 42 22

Uw reisagent