Woni Safaris

Verken Authentiek Afrika met Woni Safaris – Uw Specialist in Onvergetelijke Reizen

Stap binnen in de betoverende wereld van authentiek Afrika met Woni Safaris, uw toegewijde gids voor onvergetelijke reizen over het hele continent. Als specialist in Afrikaanse avonturen bieden wij unieke ervaringen in Kenia, Tanzania, Rwanda, Oeganda, Ethiopië, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Malawi, Zuid-Afrika, Madagaskar en Namibië.

Dompel U onder in de pracht van Afrika:

Elk van deze landen ademt overvloedige natuur en de ware Afrikaanse wildernis. Elke bestemming dient als een uniek decor voor uw onvergetelijke avontuur.

Woni Safaris – Uw Partner in Bijzondere Afrikaanse Reizen:

Wij bieden buitengewone Afrikaanse reizen, variërend van privé-safari’s voor koppels, gezinnen en families tot speciale groepen zoals fotoreizen en incentive-groepen. Sta oog in oog met majestueuze olifanten, aanschouw unieke wilde dieren en bewonder de indrukwekkende migratietrek van de gnoes in Kenia en Tanzania. Verken de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en Masai Mara.

Ervaar de ongerepte natuur tijdens expedities en wandelsafari’s, geniet van ontspannen strandvakanties aan de Afrikaanse kusten. Ontdek het wonderbaarlijke wildleven in Botswana, zowel op het land als op het water. Doorkruis de uitgestrekte woestijnen van Namibië en laat u verrassen door de overvloed aan wilde dieren. Verken de betoverende Okavango Delta en aanschouw de indrukwekkende rook van de Victoria-watervallen.

Bezoek Zuid-Afrika, een bestemming die werkelijk alles biedt: de Grote Vijf van de safari, kosmopolitische steden, imposante bergen en ongerepte stranden. Van de gouden stranden van Kaapstad tot de schilderachtige stadjes met wijngaarden in de Kaap.

Woni Safaris – Uw Reis Begint Hier:

Ontdek Afrika op een manier die bij u past. Neem contact met ons op voor maatwerk en laat ons samen bouwen aan een onvergetelijke reis die al uw verwachtingen overtreft.

Welkom bij Woni Safaris – waar de essentie van Afrika tot leven komt in elk avontuur!

Onze Nederlandstalige groepsreizen

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent