Woni Safaris

Ervaar het Echte Afrika met Woni Safaris – Specialist in Onvergetelijke Reizen

Woni Safaris neemt u mee op een onvergetelijke reis door het authentieke Afrika. Als specialist in Afrikaanse reizen, bieden wij unieke ervaringen in Kenia, Tanzania, Rwanda, Oeganda, Ethiopië, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Malawi, Zuid-Afrika, Madagaskar en Namibië.

Elk van deze landen is doordrenkt van overvloedige natuur en de ware Afrikaanse wildernis. Elke bestemming biedt een unieke achtergrond voor uw avontuur. 

Woni Safaris – Uw Partner in Bijzondere Afrika Reizen:

Wij bieden buitengewone Afrikaanse reizen, waaronder privé-safari’s voor koppels, gezinnen, families en speciale groepen zoals fotoreizen en incentive-groepen. Kom oog in oog te staan met grote kuddes olifanten, aanschouw unieke wilde dieren en bewonder de grote migratietrek van de gnoes in Kenia en Tanzania.Verken de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en Masai Mara.

Ervaar de natuur op zijn mooist tijdens expedities en wandelsafari’s, geniet van strandvakanties aan de Afrikaanse kusten. Ontdek het wonderlijke wildleven in Botswana, zowel op het land als op het water. Doorkruis de woestijnen van Namibië en ervaar de verrassende overvloed aan dieren in het wild. Verken de Okavango Delta en aanschouw de donderende rook van de Victoria-watervallen.

Bezoek Zuid-Afrika, een bestemming die werkelijk alles heeft: de Grote Vijf van de safari, kosmopolitische steden, indrukwekkende bergen en ongerepte stranden. Van de goudgele stranden van Kaapstad tot de schilderachtige stadjes met wijngaarden in de Kaap. 

Woni Safaris – Uw Reis Begint Hier:

Ontdek Afrika op een manier die bij u past. Neem contact met ons op voor maatwerk en laat ons samen bouwen aan een onvergetelijke reis die al uw verwachtingen overtreft.

Welkom bij Woni Safaris – waar de essentie van Afrika tot leven komt in elk avontuur!

Onze Nederlandstalige groepsreizen

Nederlandstalige safari: Hoogtepunten van Kenia

Van 14 tot 25 april 2024

Woni Safaris, expert in reizen naar Oost en Zuidelijk Afrika, organiseert een mooie Nederlandstalig begeleide groepsreis naar de bakermat van safari’s langs de hoogte punten van Kenia. Treedt in het spoor van Karen Blixen en ervaar de grootsheid van de natuur. Gedurende deze 12 daagse Safari bezoek je wereldbekende locaties zoals Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Naivasha, Amboseli en Diani Beach  Bezoeken aan lokale projecten staan eveneens op het programma. Een unieke kans om Kenia van binnenuit te (her)ontdekken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent