Woni Safaris

Woni Safaris is erin gespecialiseerd om u het echte Afrika te laten ervaren. Woni Safaris is de specialist voor al u Afrika reizen naar Kenia, Tanzania, Rwanda, Oeganda, Ethiopë, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Malawi, Zuid Afrika, Madagaskar en Namibië.

Het zijn stuk voor stuk landen met een overvloed aan wilde dieren en de “echte Afrikaanse ‘bush’”. De goudgele stranden van Kaapstad bieden de perfecte achtergrond voor de schilderachtige stadjes met de wijngaarden van de Kaap. De spectaculaire Victoriawatervallen is een van de zeven Wonderen van de Natuurlijke Wereld en staat bekend als de “donderende rook” om verder over de okavango Delta en de schijnbaar oneindige vlaktes van de Serengeti en Masai Mara nog maar te zwijgen.

Woni Safaris kan u bijzondere Afrika reizen ( privé safari’s ) bieden voor koppels, gezinnen, Families, speciale groepen ( foto reizen) en incentive-groepen,enz. Kom grote kuddes olifanten tegen, bekijk unieke dieren in het wild en zie de grote migratietrek van de gnoes in Kenia en Tanzania, ervaar de natuur op zijn mooist en geniet van het rondtrekken op expeditie, van safari’s te voet, maar ook van een strandvakanties aan de Afrikaanse Kusten. Ervaar het wonderlijke leven van dieren in het wild in Botswana op het land en op het water, rij dwars door de woestijnen van Namibië en maak mee hoe verrassend de overvloed is aan dieren in het wild wel kan zijn. Ga de rook bekijken die letterlijk donderend van de Victoria-watervallen afkomt. Bezoek Zuid-Afrika – een bestemming die werkelijk alles heeft: de Grote Vijf van de safari maar ook kosmopolitische steden, enorme bergen en onbetreden stranden

Onze Nederlandstalige groepsreizen

Nederlandstalige safari: Hoogtepunten van Kenia

Van 14 tot 25 april 2024

Woni Safaris, expert in reizen naar Oost en Zuidelijk Afrika, organiseert een mooie Nederlandstalig begeleide groepsreis naar de bakermat van safari’s langs de hoogte punten van Kenia. Treedt in het spoor van Karen Blixen en ervaar de grootsheid van de natuur. Gedurende deze 12 daagse Safari bezoek je wereldbekende locaties zoals Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Naivasha, Amboseli en Diani Beach  Bezoeken aan lokale projecten staan eveneens op het programma. Een unieke kans om Kenia van binnenuit te (her)ontdekken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent