Suriname: 1000 tinten groen

uitzicht-suriname-rivier

Welkom in Suriname – De Vergeten Parel van Latijns-Amerika

Ontdek “Switi Sranan,” zoals de Surinamers hun prachtige land liefkozend noemen. Suriname is een schitterende en vaak over het hoofd geziene parel in Latijns-Amerika.

In dit land met een rijke cultuur leven Creolen, Marrons, Hindoestanen, Javanen, Indianen (Inheemse) en Boeroes al eeuwenlang samen in harmonie, waardoor een smeltkroes van culturen is ontstaan.

Paramaribo, de culturele smeltkroes, biedt een harmonieuze leefomgeving. Een stadswandeling is een absolute must, en vergeet niet de centrale overdekte markt te bezoeken voor een compleet plaatje.

Een vakantie in Suriname betekent een onderdompeling in de ongedwongen tropen. De zon schijnt uitbundig, maar een tropische plensbui is nooit ver weg. Suriname is het “groenste land” dat wij kennen, met maar liefst 94% van het land bedekt met bos. Als onderdeel van het grotere Amazonegebied is Suriname het op één na “Carbon Negative” land ter wereld.

Reizen met Copco Travel naar deze groene oase, samen met onze voorkeurspartner Surinaamse Luchtvaart Maatschappij en lokale ecologische partners, maakt je reis buitengewoon duurzaam. Je voetafdruk wordt per direct 0.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig: maak een boswandeling met een Marron, relax in je hangmat, spot brulapen, bewonder dolfijnen op de Commewijne rivier, leer over het plantageleven, ontdek de rode ibissen van Bigi Pan en bewonder schildpadden in Galibi.

Ervaar het echte Suriname met Copco Travel – jouw duurzame reispartner.