Autovakanties

Huurwagen

Met een huurauto van onze partner Sunny Cars is jouw vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Op reis met de auto? Start aan uw zorgeloze vakantie voor uw eigen deur. Met de onze autovakanties begint de vakantie zodra u de voordeur sluit. Dankzij het ruimte assortiment reizen vind u altijd een passende autovakantie naar uw wens.

Autovakantie met de kinderen?

Ook autovakanties zijn dolle pret voor de kids. Kies voor een autovakantie naar een bestemming met voldoende faciliteiten voor de kinderen zodat ze kunnen ravotten, avontuurlijk kunnen verkennen of helemaal zich kunnen uitleven aan het strand of zwembad. Kortom, kies voor een vakantie voor het hele gezin met Copco Travel. Wij wensen u veel plezier op uw vakantie …

Voorbeeldreizen autovakantie

Baai van Napels en Amalfitaanse kust

8-daagse reis met uitstappen vanuit Sorrento. De Baai van Napels is een zeer boeiende vakantieregio om cultuur op te snuiven voor jong en oud. De archeologische site van Pompei en de Vesuvius spreken heel erg tot de verbeelding van kinderen van alle leeftijden. En wat dacht u van een dagje Amalfitaanse kust in combinatie met een avonturenpark?

Ierland klassiek

Een 8 daagse rondreis in huurwagen of eigen wagen

seizoen 2021

Verblijf in B&B’s, hotels 3* of in Manor House Hotels. Dit programma start en eindigt in Dublin met mogelijkheid om vluchten of ferry bij te boeken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent