Autovakanties

Huurwagen

Huurwagen met Sunny Cars: Zorgeloos en All-Inclusive!

Met een huurauto van onze partner Sunny Cars wordt jouw vakantie écht zorgeloos. Waarom? Omdat een auto huren bij Sunny Cars écht all-in is. De prijs is supertransparant, en alles wat je nodig hebt, is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse, geen extra verzekering afsluiten, geen verborgen kosten. Jouw enige taak is genieten van die prachtige, ongelimiteerde kilometers.

Waarom Sunny Cars?

  • All-Inclusive: Geen verrassingen ter plaatse, alles is inbegrepen.
  • Transparante Prijs: Duidelijkheid en geen verborgen kosten.
  • Onbeperkte Kilometers: Geniet van de vrijheid om te ontdekken.

Autovakanties

Bij Copco Travel Autovakanties begint jouw zorgeloze vakantie voor je eigen deur. Met ons ruime assortiment reizen vind je altijd een autovakantie die aan jouw wensen voldoet.

Autovakantie met Kinderen?

Ook voor de kleintjes zijn autovakanties een feest! Kies een bestemming met faciliteiten voor kinderen, zodat ze kunnen ravotten, avonturen beleven of zich uitleven aan het strand of zwembad. Kortom, ga voor een vakantie voor het hele gezin met Copco Travel. Wij wensen jou veel plezier op jouw vakantie…

Voorbeeldreizen autovakantie

Baai van Napels en Amalfitaanse kust

8-daagse reis met uitstappen vanuit Sorrento. De Baai van Napels is een zeer boeiende vakantieregio om cultuur op te snuiven voor jong en oud. De archeologische site van Pompei en de Vesuvius spreken heel erg tot de verbeelding van kinderen van alle leeftijden. En wat dacht u van een dagje Amalfitaanse kust in combinatie met een avonturenpark?

Ierland klassiek

Een 8 daagse rondreis in huurwagen of eigen wagen

seizoen 2021

Verblijf in B&B’s, hotels 3* of in Manor House Hotels. Dit programma start en eindigt in Dublin met mogelijkheid om vluchten of ferry bij te boeken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent