Groepsreizen

Nederlandstalige groepsreizen

Ieder jaar presenteren wij groepsreizen begeleid door iemand van het kantoor. Onze reizen staan voor hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en zijn Nederlandstalig begeleid. Van bij je thuis tot op de bestemming en terug. Snel reserveren kan vanaf vandaag en is absoluut noodzakelijk want de plaatsen zijn zeer beperkt!

Wil je zelf een groepsreis organiseren voor je vereniging of vrienden? Al jaren organiseren wij voor bedrijven, scholen, verenigingen en vrienden groepsreizen op maat. Van 2 dagen tot 2 weken, en van eenvoudig tot extreme luxe. Alles kan! Vraag zeker ons advies! Zo ben je niet enkel zeker van een vlekkeloos verloop van je vakantie, maar bovendien geniet je van onze speciale groepstarieven.

Overzicht groepsreizen

India Gouden Driehoek

Van 4 tot 13 oktober 2024

Copco Travel organiseert een rondreis boordevol oosterse magie, langsheen de gouden plekjes en smaragdgroene natuur van Noord-India.

Start je Indisch avontuur in een riksja, snorrend doorheen de drukke straten van de levendige hoofdstad Delhi, waar traditie en toekomst als yin en yang samengaan. Vervolgens trek je naar het puur en onversneden Jaipur, dat nog grotendeels de ziel van lang vervlogen tijden uitademt. Vooral het formidabele Fort Amber hier is werkelijk om ‘amai’ tegen te zeggen. Van de stad naar de natuur dan, waar je tijdens een spannende safari Bengaalse tijgers gaat spotten in het Ranthambore National Park. En uiteraard mag ook de Taj Mahal in Agra niet op je lijstje ontbreken, één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Tenslotte keer je terug naar Delhi en maak je deze gouden driehoek van India helemaal rond.

Nederlandstalige groepscruise Straat van Gibraltar

Van 22 sep 2024 tot 02 okt 2024

Inbegrepen: 🚢 Vluchten Brussel-Marseille-Brussel 🚢 Transfer van & naar het schip 🚢 10 Nachten Cruise aan boord van de MSC Orchestra in gekozen huttype 🚢 11 dagen volpension aan boord 🚢 All-inclusive Easy Drankenpakket (een  mooi aanbod van alcoholische en niet-alcoholische dranken) 🚢 Havengelden,  taksen & Fooien aan boord 🚢 Nederlandstalige begeleiding Copco Travel (vanaf 20 deelnemers)
Niet Inbegrepen: 🚢Excursies 🚢 Persoonlijke uitgaven

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent