Noord-Amerika

Noord Amerika en Canada

Noord-Amerika is een fascinerend continent met een rijke geschiedenis en diverse landschappen. Ontdek de bijzondere plekken zoals New York, Route 66, de Yukon, Alaska, de stranden van Baja California en Yucatan, en het betoverende “Big Island” Hawaii.

Voorbeeld reizen Amerika

Utah's Canyons

Bent u op zoek naar een unieke roadtrip die avontuur, grandioze natuur met epische uitzichten, cultuur en authenticiteit combineert? Samen met nog een aantal once-in-a-lifetime excursies, originele overnachtingen en gastronomische pauzes die we voor u in petto hebben? Herbron uzelf in ’s werelds indrukwekkendste natuur en ervaar momenten van welzijn en intens geluk!

Cherry blossoms, wines & mountains

De iconische monumenten en inspirerende musea van Washington, DC zijn nog maar het begin van een reis door Capital Region USA. Ga verder dan de hoofdstad van Verenigde Staten en ontdek de natuur in de Blue Ridge Mountains in Virginia of de stranden van Ocean City in Maryland. Ontdek overheerlijke restaurants met keukens uit de hele wereld. Koop koopjes in outlet malls of merknamen in luxe winkelcentra.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent