Duiken

Nemo Dive Club & Hotel

In 2004 openden Guy en Bert de deuren van hun eigen NEMO Dive Club & Hotel. Je vindt hen in het mooi gelegen – en vooral gezellige – Hotel in Safaga, (60 km ten zuiden van Hurghada) Egypte. Copco Travel was hun eerste partner in België!

NEMO Dive Club & Hotel is gelegen aan de kust met eigen strand en op loopafstand van de Marina en het oude Safaga. Het hotel beschikt over 30 twee-persoons kamers. De kamers zijn allen voorzien van airconditioning, badkamer met douche, toilet en balkon. Op de begane grond vindt u onze (duik)winkel en ons Grand Café. Op de 4de verdieping bevindt zich het restaurant en dakterras met een prachtige uitzicht op de zee, de bergen en Safaga.

NEMO Dive Club staat onder Belgisch en Nederlands management. Zij hebben vele jaren ervaring in de duiksport en de Rode Zee. Elke dag worden er bootduiken georganiseerd naar verschillende duikplaatsen in Safaga en omstreken zoals Shaab Saiman / Green Garden, Ras Abu Soma, Tobia Arba, Tobia Hamra, Tobia Kebir, Sandy Island, Tobia Soraya,Gamul Soraya, Gamul Kebir, Safaga Island, Panorama Reef, Middle Reef, Cannon Reef, Shaab Sheer, Shaab Ditmar, Abu Kafan, Shaab Claude, Salem Express, Shaab Hamdala, Sadana, Ghost wrak, The Wall en Molaar.

Haar eigenaren, werknemers en NEMO Dive Club zelf zijn erkende professionals van de volgende duikfederaties; C.M.A.S. – P.A.D.I W.O.S.D. D.A.N. & I.A.H.D. Veiligheid staat er op de eerste plaats!!!

Cursussen worden gegeven in Nederlands, Duits, Engels en Frans. Als lid van D.E.C.O.-International (Diving Emergency Center Organisation) hebben ze direct contact met de decompressiekamer in Safaga. Ook werken ze actief samen met HEPCA (Hurghada Environmental Protection and Conversation Association) om het onderwaterleven en de koraalriffen te beschermen en te behouden.

Tot ziens in Safaga voor een geslaagde vakantie bij NEMO Dive Club & Hotel!

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent