Duiken

Nemo Dive Club & Hotel

Ontdek NEMO Dive Club & Hotel in Safaga, Egypte – Jouw Duikparadijs aan de Rode Zee!

In 2004 openden Guy en Bert trots de deuren van NEMO Dive Club & Hotel in het schilderachtige Safaga, slechts 60 km ten zuiden van Hurghada, Egypte. Dit gezellige hotel, met eigen strand, bevindt zich op loopafstand van de Marina en het oude Safaga. En raad eens? Copco Travel was hun allereerste partner in België!

Bij NEMO Dive Club & Hotel geniet je van 30 comfortabele tweepersoonskamers, elk uitgerust met airconditioning, een badkamer met douche, toilet en een balkon. Op de begane grond vind je onze (duik)winkel en ons Grand Café. Voor een adembenemend uitzicht op de zee, de bergen en Safaga, bezoek je ons restaurant en dakterras op de 4de verdieping.

Onder Belgisch en Nederlands management biedt NEMO Dive Club dagelijks bootduiken naar diverse duikplaatsen in Safaga en omstreken. Van Shaab Saiman tot Tobia Arba, onze ervaren duikprofessionals verkennen de mooiste onderwaterlocaties zoals Sandy Island, Panorama Reef, en de beroemde wrakken zoals de Salem Express.

Veiligheid staat bij NEMO Dive Club voorop. Onze erkende professionals, inclusief eigenaren, medewerkers en duikclub zelf, zijn aangesloten bij toonaangevende duikfederaties zoals C.M.A.S., P.A.D.I., W.O.S.D., D.A.N. & I.A.H.D.

Cursussen worden aangeboden in Nederlands, Duits, Engels en Frans. Als trotse leden van D.E.C.O.-International en actieve samenwerking met HEPCA, zetten wij ons in voor de bescherming en het behoud van het onderwaterleven en de koraalriffen.

Klaar voor een onvergetelijke duikvakantie? Tot ziens in Safaga bij NEMO Dive Club & Hotel!

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent