Huwelijksreizen

Samenstellen van uw huwelijksreis

Wij stellen met veel plezier en ervaring uw huwelijksreis samen. We zijn bij Copco Travel bijna op alle bestemmingen ter wereld geweest, dus met ervaring uit eerste hand kunnen wij u adviseren. Ook voor huwelijksreizen zijn wij dé geknipte partij bij uitstek om samen met het gelukkige koppel een prachtige huwelijksreis samen te stellen. Ieder huwelijk is anders en dat geldt ook voor de huwelijksreis, die volledig naar de smaak van het koppel samengesteld. 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in ons kantoor. Indien gewenst komen wij ook tot bij u thuis.

Een huwelijksreis is iets uniek en doe je maar 1 keer in je leven, daarom bieden wij bij Copco Travel huwelijksreizen op maat aan. Volledig op maat van jullie wensen en budget. Wil je een zegening van de plaatselijke monnik of een traditionele ceremonie? Een kook workshop volgen of een speciale behandeling in de Spa? Het kan allemaal. Vervoer naar de luchthaven, toegang tot de lounges, aan alles wordt gedacht.

Maak een afspraak op een van onze kantoren en we verzorgen jullie droomreis van begin tot einde.

Voorbeelden huwelijksreizen

Huwelijksreis vb1

Cambodja is de perfecte achtergrond voor een romantische vakantie. Ga op exclusieve excursies richting de Ankor tempels en kom tot rust op het platteland. Wordt gezegend door monniken en ontspan aan de tropische stranden. De ultieme honeymoon wacht op jullie in dit wondermooie land.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent