Reisverzekering

Reisverzekering op maat

De beste verzekering diegene is waarop je nooit beroep hoeft te doen, maar het is geruststellend om te weten dat je goed verzekerd bent als er toch iets onverwachts gebeurt tijdens je reis. bekijk hieronder de reisverzekeringen die Copco Travel in samenwerking met VAB en Allianz aanbiedt:

Een jaarlijkse reisverzekering is nuttig wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. Indien je eenmalig op Citytrip gaat bijvoorbeeld, kan je een tijdelijke reisverzekering nemen.

Het is belangrijk om je reisverzekering tijdig af te sluiten. Doe dit minimaal 1 dag voordat je op reis gaat. Als je ook een annuleringsverzekering wilt, zorg er dan voor dat je deze uiterlijk 7 dagen na het boeken van je reis afsluit. Zo kun je met een gerust hart op reis en genieten van je vakantie. Heb je nog specifieke vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met een van onze Travel Designers op onze kantoren. We helpen je graag bij het plannen van je droomvakantie!

Jaarlijkse reisverzekering

De jaarlijkse verzekering beschermt jou en je gezin tegen pech in het buitenland. Denk maar aan een ziekte of ongeval. De jaarlijkse reisbijstandsverzekering dekt heel het jaar door de medische bijstand en de medische kosten.

Tijdelijke reisbijstandverzekering

Een tijdelijke reisverzekering is ideaal wanneer je slechts één keer per jaar op reis gaat. Je bent in dat geval gedekt voor de exacte periode dat je op reis bent.

Bagage, fiets, auto...

Er zijn ook bijkomende verzekeringen mogelijk die we graag met u bespreken op kantoor

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent