Europa

Europa

Europa: Ontdekken met Duurzame Mobiliteit

Europa is een continent vol diversiteit, geschiedenis en adembenemende landschappen. Of je nu vanuit huis vertrekt of kiest voor een fly & drive, er zijn talloze manieren om Europa te verkennen.

Treinreizen: Treinreizen blijven over het algemeen de meest milieuvriendelijke vorm van vervoer in Europa. Dus als je de tijd hebt, overweeg dan om Europa per trein te ontdekken!

Fly & Drive: Een fly & drive is een geweldige manier om Europa te verkennen. Je vliegt naar je bestemming en huurt vervolgens een auto om de omgeving te ontdekken. Denk aan de groene, ongerepte natuur van Noorwegen, de diep ingesneden fjorden, klaterende watervallen en fraaie wandelgebieden. Met een huurauto kun je op je eigen tempo reizen en genieten van de vrijheid om te stoppen waar je wilt.

Duurzame Autohuur: Als je kiest voor een huurauto, overweeg dan een elektrische of hybride auto. Deze voertuigen stoten minder schadelijke stoffen uit en dragen bij aan een schonere lucht. Zorg ervoor dat je een auto huurt die geschikt is voor lange afstanden en comfortabel genoeg is voor je reis.

Kortom, of je nu kiest voor de trein, een fly & drive of je eigen auto, Europa wacht op je om ontdekt te worden. Geniet van de prachtige wegen en laat duurzaamheid je gids zijn tijdens je reis! 

Voorbeeld reizen 

Armenië & Georgië

Geniet van deze 2 landen in de Kaukasus tijdens deze 13-daagse rondreis op individuele basis (min. 4 personen). Elke dinsdag en zaterdag vindt het vertrekt plaats. Laat je betoveren door Tbilisi met zijn pittoreske straatjes, pleintjes en houten huisjes, het oud pelgrimsoord Khor Virap, magnifieke kloosters, grotten, het Sevanmeer, één van de grootste zoetwatermeren ter wereld, Khahetië, de wijnstreek bij uitstek en nog veel meer…

Sibelius

13-daagse individuele multi-citytrip doorheen Rusland en de Baltische Landen. Vertrek op vrijdag of zaterdag.

Schetsen van Portugal

Geniet o. a. van Porto met zijn vele porthuizen, de Douro vallei met zijn “gouden” rivier, de Romeinse opgraving in Conímbriga, het kloostercomplex van Batalha, een meesterwerk van Portugese gotiek, en natuurlijk mag ook de kosmopolitische stad Lissabon niet ontbreken in dit programma.

Baai van Napels en Amalfitaanse kust

8-daagse reis met uitstappen vanuit Sorrento. De Baai van Napels is een zeer boeiende vakantieregio om cultuur op te snuiven voor jong en oud. De archeologische site van Pompei en de Vesuvius spreken heel erg tot de verbeelding van kinderen van alle leeftijden. En wat dacht u van een dagje Amalfitaanse kust in combinatie met een avonturenpark?

Ierland klassiek

Een 8 daagse rondreis in huurwagen of eigen wagen

Verblijf in B&B’s, hotels 3* of in Manor House Hotels. Dit programma start en eindigt in Dublin met mogelijkheid om vluchten of ferry bij te boeken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent