Europa

Europa

Alles wat je nodig hebt is wat (hand)bagage en een (huur)auto die heel wat kilometers kan maken. Ben jij klaar om ons prachtige continent Europa te verkennen door gebruik te maken van de wegen die Europa te bieden heeft?

Van bij u thuis of een fly & drive we kunnen het allemaal bieden. Op een duurzame ecologische wijze doorheen  gans Europa en zijn eilanden.

Voorbeeld reizen Europa

Armenië & Georgië

Geniet van deze 2 landen in de Kaukasus tijdens deze 13-daagse rondreis op individuele basis (min. 4 personen). Elke dinsdag en zaterdag vindt het vertrekt plaats. Laat je betoveren door Tbilisi met zijn pittoreske straatjes, pleintjes en houten huisjes, het oud pelgrimsoord Khor Virap, magnifieke kloosters, grotten, het Sevanmeer, één van de grootste zoetwatermeren ter wereld, Khahetië, de wijnstreek bij uitstek en nog veel meer…

Sibelius

13-daagse individuele multi-citytrip doorheen Rusland en de Baltische Landen. Vertrek op vrijdag of zaterdag.

Schetsen van Portugal

Geniet o. a. van Porto met zijn vele porthuizen, de Douro vallei met zijn “gouden” rivier, de Romeinse opgraving in Conímbriga, het kloostercomplex van Batalha, een meesterwerk van Portugese gotiek, en natuurlijk mag ook de kosmopolitische stad Lissabon niet ontbreken in dit programma.

Baai van Napels en Amalfitaanse kust

8-daagse reis met uitstappen vanuit Sorrento. De Baai van Napels is een zeer boeiende vakantieregio om cultuur op te snuiven voor jong en oud. De archeologische site van Pompei en de Vesuvius spreken heel erg tot de verbeelding van kinderen van alle leeftijden. En wat dacht u van een dagje Amalfitaanse kust in combinatie met een avonturenpark?

Ierland klassiek

Een 8 daagse rondreis in huurwagen of eigen wagen

seizoen 2021

Verblijf in B&B’s, hotels 3* of in Manor House Hotels. Dit programma start en eindigt in Dublin met mogelijkheid om vluchten of ferry bij te boeken.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent