Incentives

Incentivereizen met Copco Travel: Ultieme Kwaliteit en Scherpe Prijzen

Een incentivereis is meer dan alleen een reis; het is een investering in motivatie, teambuilding en prestaties. Bij Copco Travel begrijpen we dat en streven we naar onvergetelijke ervaringen voor uw medewerkers. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Correcte prijzen. Ultieme kwaliteit.

 • Copco Travel onderhandelt voortdurend met leveranciers om de beste tarieven te verkrijgen.
 • Uw budget wordt optimaal benut, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bij Copco Travel maken details het verschil

Zowel VOOR, TIJDENS als NA uw reis gaan de Copco Travel reisspecialisten tot het uiterste voor u:
 • VOOR de reis: voor offertes, scouting trips, informatiebijeenkomsten, teasers, administratieve afhandeling, informatiebrochures.
 • TIJDENS de reis: voor het transport, de accommodatie en faciliteiten, de excursies en activiteiten, de reisbegeleiding.
 • NA de reis: voor een gedetailleerde afrekening, een na-reisvergadering, gepersonaliseerde fotoalbums indien gewenst.

Ruime ervaring laat Copco Travel toe u vakkundig te adviseren

Copco Travel is al meer dan 16 jaar een ‘well kept secret’ in de Belgische reisindustrie. Die indrukwekkende ervaring wensen we dan ook graag met u te delen. Stel ons gerust vragen. U krijgt een pasklaar antwoord. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw stoutste dromen.

Hoe begin ik aan de organisatie van een incentivereis?

Bedrijven die nog nooit een incentivereis organiseerden hebben vaak onterechte vooroordelen: ons bedrijf is te klein, er wacht ons te veel administratief werk, Copco Travel helpt u over deze vooroordelen heen. Als u dat wilt, organiseren wij de hele reis van A tot Z !

Flexibiliteit voor meer kwaliteit

Copco Travel garandeert u een hoogstpersoonlijke service op maat. Uw vaste contactpersoon weet hoe hij u het best van dienst kan zijn. Wijzigen uw wensen? Copco Travel stelt zich bijzonder flexibel op. De ideale basis voor een succesvolle samenwerking en een op uw maat uitgewerkt programma.

Quality Control als garantie

Elke Copco Travel incentive reis wordt uitgestippeld door een gespecialiseerde reisarchitect die uw dossier van A tot Z uitbouwt. Uw incentivereis is steeds ‘op-maat-gemaakt’. Uw Copco Travel contactpersoon kent de bestemming dan ook door en door. Wenst u zelf de voorgestelde diensten ter plaatse te checken? Dan vergezelt Copco Travel u en kan er bijgestuurd worden indien nodig. Uw garantie op succes. Onze doorgedreven service.

Uw reis, onze uitdaging

Copco Travel heeft een samenwerkings akkoord met diverse grote touroperators en zo een zeer groot aanbod. We organiseren dus ook geregeld zakenreizen voor onze collega’s. De Copco Travel reisarchitecten gaan die uitdaging graag aan. Met succes!  Daagt u ons ook uit? Kriebelt het om meer te weten over het aanbod kwaliteitsreizen van Copco Travel en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag verder!

Of het nu gaat om een beloningsreis voor topprestaties, een teambuildinguitje of een incentive voor uw sales team, Copco Travel zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw volgende incentivereis tot een succes kunnen maken! 

Bekijk voorbeelden incentives

Mallorca Different

3 nachten RIU BRAVO 4* in all inclusive

 • DAG 1: Vlucht Brussel-Mallorca
 • DAG 2: Excursie “Verrassend Mallorca” en/of avondvoorstelling “Come Fly With Me”
 • DAG 3: Vm: Vrij / Nm: Meeting / Avond: “Good Bye Grill Diner” in themarestaurant
 • DAG 4: Vlucht Mallorca-Brussel

Sicilian invasion

4 nachten ATA NAXOS BEACH RESORT 4*+ in all inclusive

 • DAG 1: Vlucht Brussel-Sicilië
 • DAG 2: Meeting Day
 • DAG 3: Excursie “Tastes Of Sicily” met lunch en dranken inbegrepen
 • DAG 4: Vrij + apart diner groep “Sicilian Night”
 • DAG 5: Vlucht Sicilië-Brussel

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent