Azië

Azië & Arabisch schiereiland

Azië is het grootste werelddeel. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. Wij hebben een breed netwerk van specialisten die staan te springen om hun passie en expertise met jouw te delen in een duurzame reis

Voorbeeld reizen Azië

Java en Bali

21 dagen

Java en Bali zijn de twee populairste en best ontwikkelde eilanden binnen Indonesië. Op een relatief kleine afstand vind je een uitzonderlijke afwisseling aan landschappen en attracties: van eeuwenoude tempels over actieve spectaculaire vulkanen tot culinaire hoogstandjes en sportieve uitdagingen. Deze combireis biedt het allemaal. Je kan zoals steeds je wensen inbrengen om er je ideale droomreis van te maken.

Bali

17 dagen

Zin in een avontuurlijke en sportieve reis? Graag met vrienden op ontdekking? Benieuwd naar een gezinsreis vol afwisseling? Huwelijksverjaardag te vieren? Voor iedereen is het eiland Bali dan de ideale keuze: vriendelijke gastvrije mensen, een unieke godsdienstbeleving, de hele wereldkeuken vertegenwoordigd, schitterende rijstvelden, heerlijke massages en een zeer ruime keuze aan culturele, sportieve en  avontuurlijke uitstappen. Reken daarbij nog en ongelooflijke keuze aan hotels, van kleine charmehotels tot de meest luxueuze resorts… kortom, alles voor een geslaagde vakantie! Het programma kan volledig aangepast worden aan jullie wensen.

Selfdrive Bangkok - Koh Samui

De ultieme rondreis doorheen zuidelijke Thailand vertrek vanuit Bangkok naar Koh Samui in 15 dagen. Thailand, het land van de glimlach, gaat prat op zijn rijke boeddhistische en khmer cultuur, zijn indrukkwekkende natuur en stranden, zijn heerlijke gastronomie en zijn bijzonder vriendelijke bevolking.

Authentic Oman per 4x4

9-daagse individuele rondreis per 4×4 met chauffeur. Vertrek: dagelijks behalve donderdag. Minimum 4 deelnemers. Met deze rondreis ontdekt u een hele andere wereld! Dwaal rond in het modern islamitische Muscat, aanschouw de Jebel Shams, ook wel de Grand Canyon van het Nabije Oosten, het historische stadje Al Hamra met zijn traditioneel aarden huizen, de uitgestrekte rode woestijn van Wahiba Sands en ga zomaar door!

Thailand

15-daagse rondreis met sommige excursies in internationaal gezelschap. De befaamde tempel van Smaragden Boeddha, de ruïnes van Ayutthaya, paardenkoets als taxi, de bergtempel Doi Suthep in Chiangmai, een spannende jungle trekking, de Karen- en Meo bergstammen in het Doi Inthanon National Park… welkom in Thailand!

Het land van de Donderdraak

Enkele hoogtepunten van deze reis naar Bhutan zijn het Boeddha Point, waar u een mooi uitzicht heeft op Thimphu en de vallei, de Nationale Bibliotheek met tal van eeuwenoude Boeddhistische manuscripten, verschillende kloosters, de witte stupa Chendebji Chorten die demonen moet overwinnen en het Taktsang Monastry, ook wel bekend als het ‘Tijgers Nest’.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent