Over Copco Travel

Copco Travel is een onafhankelijk reiskantoor.

Wij bestaan sinds 1996 en zijn gevestigd in Ekeren en Kessel.

Al deze jaren staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies.

Ons professioneel team van Travel Architecten helpt u graag verder in ons ruim aanbod reisaanbieders en dit wordt aangevuld door onze à-la carte service die voor elke vakantiewens een betaalbare oplossing biedt.

Onze reisspecialisten van CopcoTravel@home zijn zelfstandige mobiele reisagenten die een trouw klantenbestand bedienen in hun regio. Achter de schermen kunnen zij rekenen op alle nodige administratieve en logistieke ondersteuning van Copco Travel.

Naast de verkoop van traditionele  Belgische touroperator producten ( TUI, Pegase, Club Med, Yellosun, Corendon, Sunny Cars …) biedt Copco Travel ook eigen groepsreizen aan. Begeleid door iemand van het kantoor. Dat is één voorbeeld van persoonlijke service.

Met onze eigen Cruise afdeling FiveStarCruises hebben wij het breedste aanbod aan cruise rederijen ( MSC, Sea Dream Yachtclub , Holland America Line, Seabourn, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Crystal Cruises, NCL, Oceania, Hapag Lloyd Cruises, en zoveel meer….).

Met de Touroperator Woni Safaris hebben we onze eigen Afrika Specialisten in huis. Al sinds 2001 brengen deze specialisten ( Safari Architecten )  hun liefde voor dit mooie continent over naar onze klanten. Droomvakanties op maat want elke safari ( reis ) wordt uniek gemaakt voor jouw.  Reist u liever in groep ook hier hebben zij een ruim aanbod van begeleidde reizen zuiver Nederlandstalig en/ of in internationaal gezelschap

Onze Touroperator afdeling van Copco Travel is dan weer gespecialiseerd in Suriname de vergeten parel van de Amazone Delta. Het groenste land ter wereld.

Wij werken nauw samen met TravelXl een Europees samenwerkingsverband voor Reisprofessionals. Hierdoor is onze aankoopkracht extreem versterkt en beschikken wij over het breedste assortiment van Nederlandse en Duitse Touroperators.

Veiligheid en zekerheid gegarandeerd dankzij onze verzekeringen VSR/Amlin en onze eigen nooddienst die 24/7 bereikbaar is.

Maak zeker gebruik van de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met één van onze mensen. ( onze voorkeur ) Zo hoeft u nooit te wachten en krijgt u persoonlijk reisadvies op maat. Uw vakantiewensen en onze vakkennis bezorgen u garantie voor een

Contacteer ons snel : [email protected]

Wij stellen graag uw droomvakantie samen

Yves Coppens

Yves is de zaakvoerder van Copco Travel en Woni Safaris en is al sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de reissector. Met zijn uitgebreide ervaring, zoekt hij met veel passie de perfecte droomreis voor u uit. Als visionair met een visie voor een betere wereld is Yves geëngageerd in het creëren van duurzame reizen.

Enkel op afspraak: Ekeren of Kessel

Kitty Rycken

Sinds ze lang geleden na haar stage is blijven hangen, is Kitty niet weg te denken uit Copco Travel. Met meer dan 20 jaar ervaring kent ze de reissector van binnen en vanbuiten. Kitty stelt de meest geschikte reizen voor u samen en zorgt ervoor dat elk detail verzorgd is waardoor de reis compleet zorgeloos verloopt.

Kantoor: Ekeren 

Ann Cools

Ann is onze steun en toeverlaat voor de administratie en zorgt voor de praktische zaken achter de schermen. Zij zorgt ervoor dat de puntjes op de i worden gezet.

Kantoor: Kessel

Karolien Smits

Met haar verlangen om de wereld te blijven ontdekken, koos Karolien voor de opleiding Toerisme-en Recreatiemanagement met een specialisatie in Travel Management. Na haar stage bij Copco Travel maakt ze sinds 2022 deel uit van de harde Copco Travel kern. Karolien doet niets liever dan haar kennis met de wereld te delen en vindt het fantastisch om uw droomreis in vervulling te brengen.

Kantoor: Ekeren

Merel Van Vlem

Merel is de nieuwste aanwinst van het team en studeert voor de opleiding Toerisme. Niets vervult haar meer dan het realiseren van uw ultieme vakantiebeleving.

Kantoor: Ekeren

Emma Coppens

Emma ondersteunt bij de administratie waardoor alle puntjes op de i worden gezet.

Verder ondersteunt ze bij WaarbijTravelXL / Green-Elephant

Kantoor: Ekeren / Kessel

Gregory Lamoot

Copcotravel@home Merksem

Gregory is onze specialist aan huis in Merksem. Contacteer hem voor een afspraak op onderstaand mailadres:

[email protected]

Enkel op afspraak – Zelfs bij u thuis

Mireille Heindryckx

Copcotravel@home Aalter

Mireille is onze specialist aan huis in Aalter. Contacteer haar voor een afspraak op onderstaand mailadres:

[email protected]

Enkel op afspraak- Zelfs bij u thuis

Katleen De Kesel

Copcotravel@home Adegem

Katleen is onze specialist aan huis in Adegem. Contacteer haar voor een afspraak op onderstaand mailadres:

[email protected]

Enkel op afspraak – Zelfs bij u thuis

Bert Jansen

Copcotravel@home Mortsel

Bert is onze specialist aan huis in Mortsel. Contacteer hem voor een afspraak op onderstaand mailadres:

[email protected]

Enkel op afspraak – Zelfs bij u thuis

Jou naam hier?

Word je graag ook deel van onze Copco Travel familie? Voor inlichtingen, stuur een mailtje naar:

[email protected]

Jou naam hier?

Word je graag ook deel van onze Copco Travel familie? Voor inlichtingen, stuur een mailtje naar:

[email protected]