Dagtours en uitstappen

brokopondo

Tijdens uw vakantie in Suriname kunt u meer van het land ontdekken door deel te nemen aan één of meerdere boeiende excursies. Het overgrote deel van deze excursies voert u mee naar het binnenland van Suriname. Als jungletochten niet helemaal uw ding zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn talloze excursies te vinden in de kustregio van Suriname. Hier kunt u genieten van diverse activiteiten, variërend van prachtige fietstochten in de omgeving van Paramaribo tot het verkennen van de schitterende natuurparken bij Bigi Pan en Galabi.

Ontdek de Buitengewone Excursies in Suriname:

1. Jungle Avonturen:

  • Voor de avontuurlijke reiziger bieden onze excursies naar het binnenland van Suriname een unieke kans om de weelderige jungle en zijn bewoners te verkennen.

2. Fietstochten in Paramaribo:

  • Verken de bruisende stad Paramaribo per fiets en ontdek historische plekken, levendige markten en culturele hoogtepunten.

3. Bigi Pan Natuurpark:

  • Laat u betoveren door de biodiversiteit van Bigi Pan, een prachtig natuurpark in de kustregio van Suriname, bekend om zijn vogelrijkdom.

4. Galabi Natuurpark:

  • Bezoek het schilderachtige Galabi Natuurpark, waar u wordt ondergedompeld in de serene schoonheid van de omgeving.

5. Kustregio Verkenningen:

  • Geniet van excursies die de kustregio van Suriname verkennen, met mogelijkheden voor ontspanning, natuurbeleving en lokale cultuur.

Of u nu de voorkeur geeft aan avontuurlijke jungletochten of ontspannen fietstochten langs de kust, Suriname heeft voor elk wat wils. Neem deel aan onze excursies en laat u verrassen door de diversiteit van dit prachtige land. Verrijk uw vakantie met onvergetelijke ervaringen!

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent