Wandelvakanties

Ontdek de werels te voet!

Stap in de wereld van onvergetelijke wandelvakanties met Copco Travel. Wij geloven dat het beste avontuur begint met de eenvoudige stap van wandelen, waar je de prachtige details van elke bestemming kunt ervaren en een diepe verbinding kunt voelen met de natuur en cultuur om je heen.

Waarom Kiezen voor een Wandelvakantie met Copco Travel?

Authentieke Ervaringen

Elke stap brengt je dichter bij de authentieke essentie van de bestemming. Wandel door pittoreske dorpjes, langs rustige paden en ontdek de lokale geheimen die alleen te voet bereikbaar zijn.

Natuurlijke Schoonheid

Laat je omringen door adembenemende landschappen, van majestueuze bergen tot idyllische kustlijnen. Onze wandelroutes zijn zorgvuldig gekozen om je te laten genieten van de natuur in al haar pracht.

 Kleine Groepen, Grote Verbindingen

Reis in kleine groepen van gelijkgestemde wandelaars. Deel je passie, maak nieuwe vrienden en creëer blijvende herinneringen terwijl je samen de wereld te voet verkent.

Wereldwijde Bestemmingen

Van schilderachtige Europese wandelpaden tot avontuurlijke trektochten in verre landen, onze wandelvakanties omvatten diverse bestemmingen over de hele wereld. Elke reis is ontworpen om een unieke wandelervaring te bieden.

Boek Jouw Wandelparadijs

Ben je klaar om de wereld te ontdekken met elke stap? Boek nu jouw wandelvakantie met Copco Travel en beleef het avontuur van je leven. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat het wandelen beginnen!

Enkele voorbeelden

Wandelen in de Belgische Ardennen

6 dagen

Luxemburg is één van de meest wandelvriendelijke provincies. Dat komt door het natuurschoon én niet
in het minst door de wandelinfrastructuur, honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden. Met de opening van een
nieuw langeafstand pad wordt dit stukje Ardennen nóg aantrekkelijker voor de wandelliefhebber.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent