Expedities

Ontdek de Onontgonnen Schatten van onze Planeet!

Bij Copco Travel gaan we verder dan de gebaande paden. We nemen je mee op avontuurlijke expedities naar de meest onontgonnen gebieden op aarde. Of het nu de ijzige uitgestrektheid van Antarctica is, de ruige wildernis van de Noordpool, de diepten van de Afrikaanse bush of de weelderige tropische regenwouden, we brengen je naar plekken die je ziel zullen raken.

Ontdek, Ervaar, Verrijk

Onze Expedities

Antarctica – Een Witte Wereld vol Mystiek Betreed de adembenemende schoonheid van Antarctica, waar majestueuze ijsbergen en ongerepte landschappen je verwelkomen. Een expeditie die je zintuigen zal prikkelen en je de ware betekenis van isolatie zal laten voelen.

Afrikaanse Bush – Diep in de Hartslag van de Wildernis Verlies jezelf in de wildernis van de Afrikaanse bush. Samen met gelijkgestemde zielen trekken we diep het continent in, omringd door de geluiden van wilde dieren en de geuren van de natuur. Een ervaring die je verbindt met de oorsprong van het leven.

Tropische Regenwouden – Een Dans van Kleur en Geluid Stap in de weelderige wereld van tropische regenwouden, waar elke stap een ontmoeting is met het onbekende. In kleine groepen doorkruisen we deze groene juweeltjes, absorberen we de energie van de natuur en leren we over de delicate balans van het ecosysteem.

Waarom Copco Travel?

Gespecialiseerd in Expedities: Wij zijn gepassioneerd door avontuurlijke reizen naar unieke bestemmingen. Onze expertise ligt in het organiseren van expedities naar plaatsen die velen als onbereikbaar beschouwen.

Kleine Gelijkgestemde Groepen: Reis in intieme groepen van gelijkgestemde ontdekkingsreizigers. Leer van elkaar, deel ervaringen en creëer blijvende herinneringen.

Duurzaam Toerisme: Wij streven naar duurzame reizen, met respect voor de natuur en lokale gemeenschappen. Onze expedities zijn ontworpen met het behoud van het milieu in gedachten.

Klaar om de wereld te ontdekken op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden? Neem contact op met Copco Travel en begin aan jouw reis naar de onontgonnen gebieden van onze prachtige planeet. 

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in ons kantoor.   03/542 42 22

Uw reisagent