Groepsreizen

Nederlandstalige groepsreizen

Ieder jaar presenteren wij groepsreizen begeleid door iemand van het kantoor. Onze reizen staan voor hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en zijn Nederlandstalig begeleid. Van bij je thuis tot op de bestemming en terug. Snel reserveren kan vanaf vandaag en is absoluut noodzakelijk want de plaatsen zijn zeer beperkt!

Wil je zelf een groepsreis organiseren voor je vereniging of vrienden? Al jaren organiseren wij voor bedrijven, scholen, verenigingen en vrienden groepsreizen op maat. Van 2 dagen tot 2 weken, en van eenvoudig tot extreme luxe. Alles kan! Vraag zeker ons advies! Zo ben je niet enkel zeker van een vlekkeloos verloop van je vakantie, maar bovendien geniet je van onze speciale groepstarieven.

Overzicht groepsreizen

13 daagse safari: Oeganda ontdekken

Nog niet gegarandeerd!

van 30 oktober tot 11 november 2021

Deze 13 daagse groepsreis door Oeganda combineert alle hoogtepunten van deze Afrikaanse Parel. Van de Chimpansee Trekking tot Gorilla Trekking in het Bwindi Impenetrable Forest, van “Big five” spotten in Murchison Falls tot de boom klimmende leeuwen van Ishasha. Tijdens deze Woni groepsreis beleeft u het allemaal.

10 daagse cruise: Noorse Fjorden

Laatste plaatsen !!!

van 6 juni  tot 15 juni 2021

Vaar met ons mee op de Costa Favolosa. We vertrekken in IJmuiden en varen vervolgens langs de prachtige Noorse kust. Geniet van een zeer uitgebreid all-in drankenpakket en vol pension. Geniet van de animaties overdag en de avondspektakels, onder begeleiding van een Nederlandstalige Copco Travel begeleider.

13 daagse safari: Het Andere Kenia

Nog 4 plaatsen !!!

van 3 mei  tot 24 mei 2021

Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef je de grote trek van dichtbij…
‘Een eindeloze savanne waarop een kudde Zebra’s graast, terwijl een leeuw in het half hoge gras op de loer ligt. Of een eenzame acacia boom die zich bij zonsondergang aftekent tegen de roodgele hemel. Dit is een schouwspel dat u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben.’

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in één van onze reiskantoren.

Ekeren en Schilde:

03/542 42 22

Uw reisagent