Cruises

Cruise aanbod

Iedere dag ontwaken in een andere stad. Prachtige uitzichten en heerlijke restaurants zorgen voor een aangename reis. Wilt u wat meer show? Bezoek dan een van de casino’s of optredens aan boord. Liever een sportieve cruise vakantie? Loop het parcours op het bovenste dek, of kruip in de fitness. Kortom: een cruise is niet alleen voor de ervaren reizigers. Ook jongen gezinnen of koppels vermaken zich prima. Waar wacht je nog op, stap op en laat me meevoeren.

Copco Travel heeft waarschijnlijk het ruimste cruise aanbod van België. Van wereldcruises tot minicruises van Oceaan naar rivier…..ontdek ze allemaal via één van onze Travel Designers!

Overzicht cruises

10 daagse cruise: Noorse Fjorden

Laatste plaatsen !!!

van 6 juni  tot 15 juni 2021

Vaar met ons mee op de Costa Favolosa. We vertrekken in IJmuiden en varen vervolgens langs de prachtige Noorse kust. Geniet van een zeer uitgebreid all-in drankenpakket en vol pension. Geniet van de animaties overdag en de avondspektakels, onder begeleiding van een Nederlandstalige Copco Travel begeleider.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie of advies over uw mogelijke vakantieplannen? Bel ons dan gerust of kom langs in één van onze reiskantoren.

Ekeren en Schilde:

03/542 42 22

Uw reisagent